Het caravanseizoen 2024 gaat van start! Er kan weer ingeschreven worden op diverse mooie en interessante reizen. De allereerste reis begint al op 10 april met als belangrijk item de ALV. Schrijf snel in!.... De Fendtclub, als je samen met ons wilt genieten van het goede leven

Lid worden

 

Je bent in het bezit van een Fendt caravan en je wilt graag lid worden van de Fendtclub. Voor de automatisering van de Fendtclub worden veel gegevens gevraagd; dit is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen uitsluitend gebruikt worden door de Fendtclub.

Overeenkomstig de AVG moeten alle leden van een vereniging actief toestemming geven voor de verwerking van hun persoonlijke gegevens. Als je niet akkoord gaat met de privacyverklaring ontstaat er een onwerkbare situatie. Je kunt dan niet geplaatst worden op een deelnemers- of ledenlijst. Ook mogen je naam, adres en woonplaats gegevens niet doorgegeven worden aan campingbeheerders. We vragen je dan ook om de privacyverklaring te lezen en akkoord te gaan.

Lid worden
Akkoord machtiging

Lid

Partnergegevens

Adresgegevens

Aanvullende gegevens

Het inschrijfgeld en de contributie kunnen uitsluitend betaald worden via automatische incasso.
Akkoord machtiging

Velden met * zijn verplicht in te vullen.