Gaarne uw gegevens controleren op de ledenlijst. Eventuele wijzigingen doorgeven aan Ledenadmin@fendtclub.nl ..... Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het Herfst Treffen 4 t/m 8 oktober 2023 op 5*camping de Koeksebelt. ..... Nieuw: Nieuwjaarstreffen 14 januari 2024. ......In juni 2024 gaat de FendtClub naar Chauffailles in Frankrijk. Inschrijven is al mogelijk. Kijk bij evenementen !! .....Nieuw: reis naar Blankenberge in België, augustus 2024

Lid worden

 

Je bent in het bezit van een Fendt caravan en je wilt graag lid worden van de Fendtclub. Voor de automatisering van de Fendtclub worden veel gegevens gevraagd; dit is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen uitsluitend gebruikt worden door de Fendtclub.

Overeenkomstig de AVG moeten alle leden van een vereniging actief toestemming geven voor de verwerking van hun persoonlijke gegevens. Als je niet akkoord gaat met de privacyverklaring ontstaat er een onwerkbare situatie. Je kunt dan niet geplaatst worden op een deelnemers- of ledenlijst. Ook mogen je naam, adres en woonplaats gegevens niet doorgegeven worden aan campingbeheerders. We vragen je dan ook om de privacyverklaring te lezen en akkoord te gaan.

Lid worden
Akkoord machtiging

Lid

Partnergegevens

Adresgegevens

Aanvullende gegevens

Het inschrijfgeld en de contributie kunnen uitsluitend betaald worden via automatische incasso.
Akkoord machtiging
Naam Incassant: Fendt Caravan Club Nederland
IncassantID: NL25ZZZ405078730000
Kenmerk machtiging: Het lidnummer

Een handtekening is niet vereist, met het verzenden van je aanmelding ga je akkoord met automatische incasso.
Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken.
Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je aanmelding.
Daarna ontvang je nog nadere informatie van de ledenadministratie o.a. het wachtwoord waarmee je kunt inloggen op de website voor leden van de Fendtclub.

cancel1 check1 Minimaal acht karakters cancel1 check1 Een kleine letter cancel1 check1 Een hoofdletter cancel1 check1 Een nummer cancel1 check1 Een speciaal karakter

Velden met * zijn verplicht in te vullen.